Tattoo for Blue Life

Díky perfektním tatérům, se i letos uskutečnilo benefiční tetování na podporu protipytlácké hlídky Blue Patrol, která letos získala licenci na ochranu ostrova Bangkaru a souostroví Pulau Banyak, kde kladou svá vejce mořské želvy, kde se vyskytují nejen žraloci, dugongvé, ale i velryby a mnoho dalších úchvatných bytostí, kteří potřebují náš zájem, podporu a pomoc …

 

Dražba výtvorů, byla odstartována 13.10.2019 a možnost přihazovat bylo do 21.11.2019 do 20 hod. 

Díky všem se podařilo vybrat nádherných 109.222 Kč, které přistály na transparentním účtu “Zachraň želvu” a stanou se tak významnou finanční injekcí pro chod protipytlácké hlídky na dva měsíce v roce 2020!

Obrovský dík všem tatérům, kteří nakreslili motivy, makali půl dne jako šroubci, navíc bez nároku na honorář Miro Pridal Jiri Zmetek Vintr Tomáš Marčík Krša Radek Marčík Petr Hub So fly Ink Tattoo Art Shop Veronika Maly Pojer Filip KatieKunc tattoo Lusy Kunc_tattooartist New Wave Tattoo & Gallery @audrey michelle Mirek Kopinec Jakob z ORIGIN TATTOO Denisa Lujková Roman Dvorak. 

A chceme tímto moc poděkovat samozřejmě i všem, kteří se aukce účastnili, přihazovali a projevili tak zájem o finanční podporu pro oceány. Jmenovitě Mira Hanák Ondřej Slabý Ivo Válka @jakub merell Mara Tichý @tomáš hop kupka @pavlína menoušková Ludvik Ruzicka @honza buček Andrea Topinková @sona ryšánková.

Součástí tetovacích motivů byla i dražba dvou obrazů s podmořskou tematikou od Roman Dvorak , které vydražili Mira Hanák &Tereza za neskutečných 22 222 Kč!

Děkujeme všem tímto za podporu, které si nesmírně vážíme!

Facebook
Twitter
LinkedIn